Samenwerking


LAA vindt het belangrijk dat u als klant in het verlengde van de advisering op het gebied van het arbeids- en ontslagrecht, ook toegang heeft tot betrouwbare en betaalbare adviseurs op gebieden die vaak aan het arbeidsrecht grenzen. Op die manier heeft u een aantal adviseurs binnen handbereik, waarvan u op voorhand weet dat zij u indien nodig van kwalitatief goede adviezen kunnen voorzien en eenzelfde no-nonsense werkwijze hanteren als LAA. Denk hierbij bijvoorbeeld aan advies op het gebied van salarisadministratie, HRM, loonbelasting en tewerkstellingsvergunningen.

P&O advies, salarisadministratie en interim professionals

Links

Hieronder treft u een aantal links aan naar websites die in voorkomende gevallen nuttige en betrouwbare informatie voor u kunnen bevatten.

  • www.uwv.nl/werkgevers => informatie over zieke werknemers, re-integratie, eigen risico dragen, etc;
  • www.uwv.nl/particulieren => informatie over met name werkloosheid en ziekte, het aanvragen van een uitkering, etc;
  • www.werk.nl => algemene informatie over solliciteren, vacatures, etc. voor het geval u of uw werknemer in de WW terecht komt;
  • www.overheid.nl => veel regelingen, wetten en officiŽle publicaties staan op internet en kunt u door middel van deze link raadplegen;
  • www.rechtspraak.nl => de officiŽle site van de rechterlijke organisatie in Nederland met algemene informatie over recht en een selectie van gerechtelijke uitspraken.

Contactgegevens

T:

06 1001 16 19

F:

023 743 55 77

E:

info@legalaidarbeidsrecht.nl

I:

www.legalaidarbeidsrecht.nl